Statuten en bestuursreglement

De statuten en het bestuursreglement beschrijven de organisatie, structuur en identiteit van onze vereniging en gaan in op hoe (bestuurlijke) besluitvorming plaatsvindt. 

Beleidsplan ODIK

Waar staan we voor als vereniging? Waar willen we naar toe de komende jaren? Wat zien we als uitdagingen? En waar leggen we de accenten? Dat lees je in het beleidsplan van ODIK. Klik hier om het beleidsplan te lezen. 

TC-beleidsplan

ODIK is een korfbalvereniging met duidelijke sportieve ambities. Wij willen een stabiele eersteklasser zijn. In het TC-beleidsplan staat omschreven hoe we werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om deze ambities structureel te verwezenlijken. Klik hier om het TC-beleidsplan te lezen.

Jeugdbeleidsplan

Als we op lange termijn onze sportieve ambities willen waarmaken, moeten we vanaf de jeugd gericht gaan werken aan opleiding van spelers en trainers. ODIK heeft hier een inhaalslag te maken. Om de koers van de jeugdopleiding te bepalen is een Jeugdbeleidsplan opgesteld. Dat is hier te lezen.

Privacybeleid

ODIK vindt privacy belangrijk. We gaan daarom op een veilige manier met persoonsgegevens van onze leden om. In ons privacybeleid lees je onze visie op privacy en de maatregelen die we nemen.

Gedragsrichtlijn

Hoe gaan we met elkaar om binnen ODIK? Bekijk de gedrachtsrichtlijn voor:

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel binnen de vereniging ODIK. We kunnen alleen korfballen als we ook allemaal ons steentje bijdragen aan het verenigingsleven. We verwachten dan ook een bijdrage van onze leden en ouders van jeugdleden. Lees er meer over in ons vrijwilligersbeleid.

Dopingbeleid

ODIK is een korfbalvereniging waar sportiviteit, eerlijkheid en fair play hoog in het vaandel staan. Daarom is er in onze vereniging geen plek voor doping. In ons dopingbeleid lees je hier meer over.