Voorzitter: Bertus van den Berkt

Mijn naam is Bertus van den Berkt en ik ben sinds oktober 2020 voorzitter van ODIK. Samen met de andere bestuursleden zorg ik ervoor dat ODIK een gezonde en hoogwaardige vereniging blijft waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan. Binnen het bestuur heb ik een coördinerende rol en houd ik me bezig met (nieuw) beleid. Het betrekken van vrijwilligers bij de club en het onderling verbinden van die vrijwilligers met elkaar speelt daarin een belangrijke rol. Ook het PR-beleid en het onderhouden van externe contacten vallen onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter. Voor vragen kun je me bereiken op voorzitter@odik.nl.

Penningmeester: Joost van Dieën

Ik ben Joost van Dieën en ik ben sinds april 2019 penningmeester van ODIK. Dit houdt in dat ik de financiële gegevens van onze vereniging beheer. Onder andere door het opstellen van de jaarcijfers en begrotingen, het beheren van de ontvangsten en de uitgaven en het beheren van de kas en bankrekeningen. Ik heb jarenlang gekorfbald bij ODIK en ben nog regelmatig langs de lijn te vinden. 

Contact: penningmeester@odik.nl

Secretaris: Christa Lam

Ik ben Christa Lam en doe sinds april 2015 het secretariaat voor ODIK. Voor het bestuur maak ik de agenda en notulen van de vergaderingen, bewaak de actiepunten en verzorg de correspondentie van ODIK. De mail van info@odik.nl en secretariaat@odik.nl komt bij mij binnen en zal ik z.s.m. beantwoorden. Toen ik werd gevraagd of ik het secretariaat wilde gaan doen, vond ik dit wel een uitdaging. Aangezien wij met ons vijven bij ODIK korfballen, vind ik het belangrijk dat ik iets binnen de vereniging doe. We hebben een leuke groep mensen bij elkaar en ik heb het erg naar mijn zin. Ik speel samen met Ab in ODIK 8 en ook Mariëlle (21), Mark (15) en Sarah (12) spelen met veel plezier bij ODIK. Matthijs(24) en Thimo (22) hebben wel gekorfbald, maar zijn daar na de junioren mee gestopt. Als jullie vragen hebben hoor ik het graag. Tot ziens op het ODIK veld.

Contact: info@odik.nl

Voorzitter TC: Herman van den Berkt

De Technische Commissie (TC) houdt zich eigenlijk bezig met alles wat direct met korfballen te maken heeft, zoals aanstellen van trainers, teamindelingen, jeugdbeleid, scheidsrechterszaken etc. Binnen de TC zijn die taken verdeeld over verschillende personen en commissies, zoals de JTC die zich bezig houdt met alle jeugdkorfbalzaken. Als voorzitter van de TC stuur ik deze commissies aan. Ik vul deze taak samen in met Eric Cramer. Zelf korfbal ik ook. Dat doe ik in ODIK 4.

Contact: tc@odik.nl

Algemene zaken: Ard van de Pols

Als bestuurslid algemene zaken ondersteun ik de overige bestuursleden en pak ik eenmalige projecten binnen de vereniging op. Daarnaast ben ik als voorzitter van de JTC verantwoordelijk voor het jeugdkorfbalbeleid. Ik ben zelf van jongsaf lid van ODIK en betrokken als vrijwilliger. Ik speel momenteel in de selectie 1/2. 

Contact: ardvanderpols@hotmail.com

Bestuurslid accommodatie & materiaal: Cor Lam

Ik ben Cor Lam. Vanaf april 2015 ben ik binnen het bestuur verantwoordelijk voor de coördinatie van het accommodatiebeheer. Dit omvat het beheer van het ODIK-complex, onder andere de groenploeg voor het onderhoud van de groenperken en bestratingen. Verder het onderhoud van het gebouw binnen en buiten, beheer van de kantine en materialen. Ook ik ben ‘opgegroeid’ binnen ODIK en  zal ook vaak op het veld te vinden zijn. Zowel buiten de lijnen als ook daarbinnen. Ik woon in Barneveld, heb twee kinderen die beiden ook korfballen. Hebben jullie vragen of opmerkingen, laat het mij weten.

Contact: accommodatie@odik.nl