Leuk dat je lid wilt worden!

Op deze pagina vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om deel te worden van ODIK. Mis je iets of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar info@odik.nl.

Duur van het lidmaatschap

Je wordt bij ODIK lid voor één jaar. Wil je daarna lid blijven? Dan hoef je niets te doen. We verlengen je lidmaatschap namelijk elk jaar automatisch met nog een jaar. Je kunt natuurlijk ook opzeggen. Dit kan twee keer per jaar: voor 1 december en voor 1 juni. Dit doe je schriftelijk via info@odik.nl.

Contributie per kwartaal

Kangoeroes t/m 6 jaar € 10,-
7 t/m 14 jaar  € 31,-
15 t/m 17 jaar € 40,-
18 jaar en ouder € 60,-
Overige leden € 15,-
Korfbalfit € 22,-

Dit gebeurt er nadat je lid wordt

Je wordt lid van ODIK door ons inschrijfformulier in te vullen en in te sturen naar info@odik.nl. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding en een digitaal boekje met praktische informatie over ODIK. Er neemt ook snel iemand contact met je op over de trainingen en wedstrijden.

Geen geld voor de contributie?

Wil jij of jouw kind sporten, maar kan je de contributie niet betalen? Dan kan je met subsidie mogelijk toch lid worden. De gemeente Barneveld heeft hier verschillende regelingen voor. Kijk voor meer informatie op:

Veelgestelde vragen over het lidmaatschap

Kan ik ook eerst op proef meedoen?

Natuurlijk! Kom gewoon een paar keer meetrainen. Je ontdekt dan vanzelf of korfbal iets voor jou is. Stuur een mailtje naar info@odik.nl met je naam en je leeftijd. Dan nodigt een van onze trainers je snel uit om mee te doen.

In welk team kom ik terecht?

De teams binnen ODIK worden samengesteld door de Technische Commissie (Senioren) en de Jeugd Technische Commissie (Jeugd). Zij zullen kijken in welk team jij past. Als je al een vriendje of vriendinnetje op korfbal heb, proberen ze daar rekening mee te houden. Maar dat kan niet altijd. Gelukkig maak je in elk team snel nieuwe korfbalvrienden en vriendinnen!

Wat moet ik aanschaffen als ik lid word?

Om te trainen heb je sportkleding en korfbalschoenen nodig. Voor het veld gebruik je kunstgrasschoenen, in de zaal sportschoenen. Als je wedstrijden gaat spelen, heb je ook een broekje of rokje nodig. Je kunt je korfbalspullen makkelijk online bestellen in onze ledenwebshop van sponsor Rijnders Sport.

Belangrijk om te weten

ODIK is een vereniging. Eén van de kenmerken van een vereniging is dat we allemaal ons steentje bijdragen door vrijwilligerswerk te doen. Dat verwachten we ook van nieuwe leden. Concreet houdt dat in dat volwassen leden af en toe een wedstrijd fluiten en een kantinedienst draaien. Bij jeugdleden verwachten we dat ouders af en toe vrijwilligerswerk doen, bijvoorbeeld in een commissie of door mee te helpen met schoonmaken. Samen houden we de vereniging in stand!