Zonder vrijwilligers geen vereniging

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers. Binnen een korfbalvereniging zoals ODIK zijn er duizend en één dingen te doen zoals trainen geven, activiteiten organiseren, sponsors werven, kantinewerk, wedstrijden fluiten, schoonmaken, tuinieren, financiën regelen, contact onderhouden met de bond… En dit zijn nog maar enkele van de vele taken die er moeten gebeuren om de vereniging draaiende te houden. Binnen ODIK wordt dan ook verwacht van de oudere leden (vanaf de A-jeugd) dat zij hun steentje bijdragen. Maar alleen daarmee redden we het niet. Daarom vragen we alle ouders en andere geïnteresseerden om ons een handje te helpen.

Vrijwilligersvacatures

  • Bardienst draaien
  • Zaaldienst draaien
  • Kantine schoonmaken
  • Wedstrijd fluiten

Je kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer jij kan. Geef je op door het formulier hiernaast in te vullen. Liever een andere taak? Geen probleem. Geef via het formulier  aan wat jij leuk vindt of waar jij goed in bent.

Meld je aan als vrijwilliger

    Wil zich aanmelden voor/als:

    Deel van een enthousiast team

    Als vrijwilliger bij ODIK kom je terecht binnen een enthousiaste groep mensen die allemaal hun best doen hun club te helpen. Als ouder is het bovendien een ideale manier om wat meer betrokken te raken bij de sport van je kind. Daarnaast is vrijwilligerswerk bij de gezelligste club van Barneveld en omstreken gewoon hartstikke leuk en leerzaam. En dan is er ook nog elk seizoen een spetterende vrijwilligersavond…