Wilt u uw naamsbekendheid in Barneveld en omgeving vergroten? Of het team van uw kind of een kennis steunen?
Word dan sponsor van ODIK, de grootste korfbalclub van Barneveld!

Bordsponsoring

Aangezien onze accommodatie ook wordt gebruikt door het Johannes Fontanus College  en er op zowel trainings- als wedstrijddagen veel mensen op het complex aanwezig zijn, is er veel interesse in bordsponsoring langs het speelveld.

Sponsoren kiezen er steeds vaker voor om twee borden naast elkaar te plaatsen, waardoor de attentiewaarde fors toeneemt. Door goede afspraken met fabrikanten te maken, is de prijs van een bord aan de zijlijn laag.

De kosten per jaar per bord bedragen € 150,00. Wij sluiten een contract voor 3 jaar af wat daarna per jaar wordt verlengd. De eenmalige aanmaakkosten voor het bord bedragen € 180,00. ODIK zorgt dat het bord schoon blijft en verricht kleine reparaties.

Deursponsoring

Er zijn weinig plekken waar u meer opvalt dan …. op de deuren van ons complex!  Er zijn nog enkele opvallende plekjes beschikbaar op de deuren van de kantine en op de kleedkamers. De kosten per jaar bedragen € 400,00. Wij sluiten een contract voor 3 jaar af wat daarna stilzwijgend wordt verlengd. De eenmalige maakkosten bedragen € 90,00.

Korfsponsoring

Een hele nieuwe en unieke vorm van sponsoring is het drukken van uw bedrijfsnaam en logo op de twee gele korven van het speelveld. Elke zaterdag worden er vele wedstrijden op deze korven gespeeld worden, u zult hier zeker opvallen. De kosten voor korfsponsoring zijn in overleg.

Kledingsponsoring

Uw bedrijfsnaam op de shirts en trainingspakken van een team van ODIK? Of wellicht vind u het leuk om bijvoorbeeld de sporttassen te sponsoren? Er zijn diverse mogelijkheden bij zowel senioren- als jeugdteams. Wij lichten u hier graag verder over in! De kosten zijn in overleg.

Online banner

De website van ODIK (www.odik.nl) trekt dagelijks veel bezoekers. Dit zijn leden, maar ook ouders van leden en andere belangstellenden in onze club. Uw banner zal dus zeer goed gezien worden. Voor € 100,00 per jaar plaatst u al een banner op onze website.

Meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u een ander idee?

Neem contact op met onze sponsorcommissie

Onze sponsoren