03 jun 2023

Zaterdag: absolute topper voor ODIK 1

Aanstaande zaterdag 11 mei staat er voor ODIK 1 een kraker van jewelste op het programma. Het Nijverdalse NKC’51 komt op bezoek in Barneveld en dat belooft een heet middagje te worden.

NKC voert momenteel de 1e klasse D aan met slechts één verliespunt. Dit verliespunt hebben ze opgelopen tegen, hoe kan het ook anders, ODIK. Omdat ODIK nog een tweede maal gelijkgespeeld heeft dit seizoen hijgt ODIK, NKC in de nek met 1 punt achterstand. Om na het kampioenschap in de zaal de titel op het veld ook binnen te slepen is winnen aanstaande zaterdag dus een must.

En verliezen is nou net iets wat NKC dit seizoen niet graag doet. In de zaal is NKC net als ODIK kampioen geworden. En dit met een puntenaantal van 27 uit 14 wedstrijden. Weliswaar speelde ODIK in de zaal een niveau hoger maar het feit dat NKC in het seizoen 2018-2019 nog geen nederlaag heeft geleden zegt genoeg. ODIK zal alles uit de kast moeten trekken om de mogelijkheid voor een tweede kampioenschap in eigen hand te houden en zal NKC de eerste nederlaag moeten gaan toebrengen.

Om dit te doen slagen hebben we jullie hulp nodig!! Komt aanstaande zaterdag allemaal naar het ODIK veld en schreeuw de rood-witte brigade naar de overwinning. Het belang van de wedstrijd is overduidelijk, dus net als in de zaal hopen we dat alle supporters zich weer zullen verzamelen.

Als opwarmer speelt ODIK 2 aanstaande zaterdag tegen Dindoa 2. Voor het tweede team zijn de belangen eveneens groot. In een lastig poule staat ODIK 2 er allerminst goed voor. Sterker nog, op een niveau lager dan in de zaal zal ODIK 2 nog alle zeilen bij moeten zetten om niet in degradatienood te komen. Zaterdag kan de eerste horde worden genomen door oude bekende Dindoa 2 te verslaan. Dindoa bezet momenteel de tweede plek dus eenvoudig wordt dit niet. Kortom zaterdag zien we je op het veld en gaan we er samen voor! 

Aanvangstijden

 14:10 ODIK 2 – Dindoa 2

 15:30 ODIK 1 – NKC ’51 1