22 mrt 2023

Winst ODIK F2 in eerste return!

Afgelopen zaterdag stond voor ODIK F2 de eerste returnwedstrijd op het programma tegen Apeldoorn F2. In de heenreis werd de eerste overwinning in de zaal geboekt met 1-7, dus ook vandaag zouden er voldoende mogelijkheden moeten zijn om de punten in Barneveld te houden.

Het team van Lianne de Weerd had vandaag de beschikking over vijf kinderen, aangezien Anouk er niet bij was.

Rond de klok van 9.00 uur floot scheidsrechter Bart Evers (die het overigens prima deed, compliment!) voor de eerste keer en gingen beiden ploegen van start. ODIK F2 kreeg al snel veel kansen en door twee mooie goals van Jasper stond er na 10 minuten spelen een 2-0 voorsprong op het scorebord.
In het tweede kwart vielen er opnieuw twee doelpunten, dit keer waren het eerst Arienne en daarna Tycho die de korf wist te vinden. Apeldoorn had ondertussen de superspeler al ingebracht, maar na de pauze vervolgde ODIK F2 met scoren. Opnieuw Jasper, vervolgens Fiene en weer Jasper brachten de score op een riante 7-0. De bezoekers uit Apeldoorn kregen in het vierde kwart gelukkig ook loon naar werken en scoorden hun enige doelpunt voor 7-1.
Bij ODIK had ondertussen iedereen weten te scoren, behalve Mark….en laat die nu toch het allerlaatste doelpunt voor zijn rekening nemen. Met 8-1 werd weer een prima resultaat neergezet waarbij het mooi is om te zien dat iedereen scoort en wekelijks echt als een team gestreden wordt.

Volgende week staat de ware streekderby op het programma in Voorthuizen tegen Spirit F2. Nog niet eerder ontmoeten de ploegen elkaar, dus het wordt interessant om te zien of ODIK de koppositie succesvol kan verdedigen.

Om 9.00 uur start Spirit F2 – ODIK F2 in ’t Trefpunt te Voorthuizen! Wees welkom!

René Oosterom