28 mrt 2024

ODIK F2 lekker van start in 2020!

In het eerste weekend van het nieuwe jaar stond er voor ODIK F2 alweer een wedstrijd op de planning. Door de kerstvakantie waren er geen trainingen geweest dus het was even afwachten hoe de jongste competitieploeg van ODIK voor de dag zou komen.

In Wageningen werd er gestreden tegen de F4 en het team van Lianne de Weerd was volledig compleet en klaar om eens lekker het nieuwe jaar in te knallen.

In de schitterende sporthal/accommodatie Het Binnenveld begon ODIK F2 niet heel overtuigend. Blijkbaar zaten de oliebollen nog een beetje in de weg in de eerste helft. De doelpunten waren dan ook schaars. In het eerste kwart wist Fiene toch al snel de korf te vinden (0-1), waarna in het tweede kwart Jasper de magere ruststand op 0-2 wist te brengen.

In het derde kwart stond het vizier al een stuk scherper en kregen de supporters meer doelpunten voorgeschoteld. Jasper en Mark scoorden beiden (0-4), waarna de thuisploeg Wageningen ook het eerste doelpunt liet noteren. Ondertussen was Anouk ook ontwaakt en sloeg met drie goals keihard toe. Na het derde kwart stond er dus een 1-7 voorsprong op het scorebord.

Wageningen had al even de extra superspeler binnen de lijnen, maar voor ODIK maakt dat niet veel uit. Tycho en Mark deden uitstekend werk om deze extra speler uit te schakelen en aanvallend vervolgde ODIK waar het gebleven was, namelijk met scoren.

Via wederom Mark en Fiene liep de score op naar 1-10, waarna de ODIK verdediging even een onoplettendheidje had en Wageningen voor de 2-10 wist aan te tekenen. In de slotminuten waren het twee schitterende afstandsschoten van Arienne die de korf nog wisten te doorboren, waardoor het nieuwe jaar met een klinkende 2-12 overwinning kon worden ingeluid.

Vooralsnog staat ODIK F2 nog steeds aan kop in de poule en heeft volgende week geen wedstrijd op het programma staan. Op zaterdag 18 januari staat de return tegen Apeldoorn F2 gepland. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom in de Veluwehal om deze wedstrijd te bekijken. Aanvang 9.00 uur!