19 sep 2023

Update clubhuis: de inrichting en de planning

Het plan voor het clubhuis is inmiddels vastgesteld, evenals het tijdpad. We willen op 21 oktober starten met het uitruimen van de kantine en zo mogelijk een begin te maken met het sloopwerk. Volgens de planning zijn we op 1 januari klaar. 

Vloer
De tegelvloer in de hal en kantine wordt vervangen door vinyl (hal) en PVC (kantine). Omdat enkele tegels loslaten en op meerdere plaatsen lucht onder de tegelvloer zit, is het niet mogelijk om een vloer over de tegels te leggen. De uitvoering wordt door Rhetap verzorgd. Dat is ook het enige wat we moesten uitbesteden.

Meubilair
Tevens wordt het meubilair vervangen. De statafels en de barkrukken worden verwijderd. Die namen veel ruimte in beslag en werden vrijwel niet gebruikt. Er komen 2 soorten (en kleuren) stoelen en rechthoekige tafels, die in allerlei opstellingen geplaatst kunnen worden. (wat met de huidige tafels onmogelijk is).

Wanden
Er komt een wand met een zachtrode kleur en het logo van ODIK erin. De lamellen worden verwijderd en op het bovenste deel van het grote raamkozijn (de driehoek) wordt zonwerend folie geplakt. Op één van de wanden komen historische foto’s in de vorm van een honingraad. Deze foto’s geven een beeld van de geschiedenis van onze club. De fotocollage van alle voorzitters wordt in de bestuurskamer opgehangen.

Zitjes
Er komen 2 aparte zitjes, die gebruikt kunnen worden om even een persoonlijk gesprek te voeren. Voor het raamkozijn komt over de hele breedte een blad van 60 cm. diep, dat o.a. gebruikt kan worden om eten te nuttigen, naar de wedstrijden op het veld te kijken, met een laptop te werken enz.

Plafond
Het deel van het plafond dat in een punt loopt, wordt vervangen door zwarte platen. De platen die eruit komen, kunnen we gebruiken om de platen van de lagere delen, waar nodig, te vervangen.

Scherm
De beamer en TV worden verwijderd en vervangen door een groter screen. Deze kan o.a. gebruikt worden door de selectie om de wedstrijdbespreking met beelden te houden, om de prijzen van consumpties te projecteren, de wedstrijdprogramma’s te tonen, (evenals het programma en de uitslagen van het schoolkorfbaltoernooi).

Schilders gezocht
Vrijwel alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd. We zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers, voor het schilderwerk. Fred van de Kuilen heeft wel verzocht om mensen die “netjes” kunnen schilderen. Graag melden bij Fred, liefst via de mail: fred@vandekuilen.nl.