27 jul 2024

Succes ODIK F2 ‘over het spoor’!

Op zaterdag 25 januari vervolgde ODIK F2 de competitie over het spoor met de streekderby tegen Spirit F2. In een kolonne van drie Peugeots 108 vertrokken we richting Voorthuizen. Dit keer geen paspoortcontrole dus we konden gelukkig zo doorrijden naar de sporthal ’t Trefpunt.

Met een compleet team en na een inspireerde speech van coach Lianne begon de wedstrijd om 9.00 uur. Thuisploeg Spirit kwam het beste uit de startblokken want het duurde niet lang voordat ODIK al tegen een 1-0 achterstand aankeek. Gelukkig laat ODIK zich niet snel van slag brengen en het duurde dan ook niet lang voordat Jasper de stand gelijktrok : 1-1. Nog in het eerste kwart wisten de Barnevelders via Fiene op een 1-2 voorsprong te komen.

In het tweede kwart kwam ODIK pas echt lekker los, met name Jasper had vandaag het vizier op scherp staan en schoot uit alle hoeken en standen de bal door de korf. Twee treffers van hem 1-4, waarna Spirit ook weer van zich liet horen : 2-4. Opnieuw twee schoten van Jasper van grote afstand die een prachtig 2-6 ruststand op het niet aanwezige scorebord bracht.

Bij Spirit was ondertussen de super-speler tussen de lijnen verschenen en na rust scoorde de thuisploeg al snel de 3-6. Vorige week afwezig, maar deze keer was ze er weer….Anouk en twee mooie doelpunten zorgden voor een 3-8 tussenstand. De meegereisde supporters moedigden nog eens flink aan om de voorsprong te behouden in het laatste deel van de wedstrijd. Spirit scoorde eerst nog wel de 4-8 maar het slotakkoord was via de zesde treffer van Jasper voor ODIK F2. Eindstand 4-9.

Met dit mooie resultaat blijft ODIK F2 de koppositie houden samen met Regio’72 F2. Over twee weken treffen de beide koplopers elkaar in de Veluwehal. De uitwedstrijd eindigde in een heel spannend gelijkspel 4-4, dus dit belooft echt de kraker van het jaar te worden in de strijd om het kampioenschap in de zaal.

ODIK F2 kan jullie steun dus echt gebruiken, we rekenen op jullie komst!

Zaterdag 8 februari om 9.00 uur : ODIK F2 – Regio’72 F2