26 sep 2023

ODIK 2 pakt punt tegen DVO

ODIK 2 heeft het moeilijk in de Res. Overgangsklasse D.
Met 4 punten uit 6 wedstrijden moet het genoegen nemen met de voorlaatste plek in deze zware poule.
De tegenstander van 25 januari, DVO 3, heeft een iets rooskleuriger perspectief; vóór aanvang van deze wedstrijd stond het met 6 uit 6 op de 4e plek. Daaruit blijkt al dat de onderlinge verschillen klein zijn en dat ODIK dus zeker niet kansloos zou zijn tegen de ploeg uit Bennekom.

Man of the Match Bart Laros, goed voor 12 treffers

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat DVO over de volle breedte wat meer technische kwaliteiten heeft dan ODIK 2 en dan vooral bij de dames. 
Maar zoals vaker geconstateerd; het gaat zeker niet alleen om korfbaltechnische kwaliteiten. Ook inzet en strijdlust zijn belangrijke componenten en daar heeft de ploeg van Kasper ruim voldoende van in huis!

En dan is er nog iets, ODIK 2 heeft wat andere ploegen niet hebben, en dat is Bart Laros.

Bart Evers scoort de gelijkmaker

Wat Laros in deze wedstrijd liet zien was echt van de buitencategorie. Voortdurend werd jij door zijn vakgenoten gezocht en in stelling gebracht en bijna al zijn doelpogingen wist hij te verzilveren. Daardoor kon hij na afloop maar liefst 12 treffers toevoegen aan zijn palmares!

Tot ver in de tweede helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht; met nog 7 minuten op de klok gaf het scorebord 24-24 aan. Maar DVO perste er nog een eindsprintje uit en kwam vlak voor tijd met 26-28 voor.

Over en uit? Nee hoor, want met de veerkracht van de ploeg en de strijdlust van met name Bart Evers, valt niet te spotten. Nadat Rosilde voor de aansluitingstreffer had gezorgd, wist de oersterke Evers vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren!

Al met al een verdiend punt uit deze goede en bijzonder enerverende korfbalwedstrijd.