06 sep 2021

Ook de kangoeroe trainingen zijn weer begonnen!

Zaterdag 4 september was een prachtige zonnige nazomerdag met heel veel oefenwedstrijden voor jeugdteams en senioren op ons korfbalveld. Dat was weer ouderwets genieten!!
In een hoek van het veld krioelden ongeveer 20 kinderen van 3 tot 6  jaar jong tussen de spelattributen over het kunstgras. Met veel plezier en vol overgave volgden de kinderen de verschillende parcoursen en probeerden de spelletjes tot een goed einde te brengen. Het plezier spatte eraf en ieder gewonnen punt werd met veel gejuich gevierd!
De grote opkomst was voor spelleidster Joyce natuurlijk een geweldige opsteker, maar ja, “ieder voordeel heb z’n nadeel”, want in je eentje is zo’n grote groep eigenlijk niet goed te begeleiden. Gelukkig had Joyce haar moeder Elly en ook Kasper, de assistent-coach van de ODIK selectie, bereid gevonden om te komen helpen. De kinderen hebben daardoor een heerlijke ochtend gehad!

De volgende kangoeroe training is 18 september 10.30-11.30.  Als je daarbij zou willen helpen wordt dat heel erg op prijs gesteld! Meld je bij Joyce en het komt goed!!