01 jun 2023

Jan-Willem van Ede stopt bij ODIK 2

ODIK 2 moet op zoek naar een nieuwe trainer en coach. Jan-Willem van Ede gaf deze week aan dat hij zichzelf niet als de juiste man ziet om de reserves van ODIK naar sportief succes te leiden. 

De TC vindt het jammer dat de samenwerking vroegtijdig stopt, maar respecteert uiteraard de beslissing van Jan-Willem. We zijn Jan-Willem dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen maanden, de prettige band die hij met de spelers opbouwde en de goede samenwerking met de rest van de staf binnen de selectie van ODIK. 

Jan-Willem was bezig aan zijn eerste seizoen als trainer-coach van ODIK 2. Hij korfbalde zelf jaren bij ODIK, was vorig jaar trainer van de A1 en had in het verleden ook al diverse ODIK-teams onder zijn hoede. Gelukkig blijft Jan-Willem wel volop betrokken binnen ODIK, onder meer als trainer van de jeugd. We wensen hem daarbij veel succes!

De TC zoekt op korte termijn een oplossing voor de ontstane vacature. ODIK 2 is een jonge, talentvolle ploeg die in de zaal uitkomt in de reserve eerste klasse. Daar neemt het team het op tegen sterke tegenstanders Wageningen 3, Rust Roest 2 en Noviomagum 2.