Nieuws

14 sep 2021

Donderdag extra fotoshoot voor plaatjesactie ODIK

Onlangs zijn er bij ODIK foto’s gemaakt voor de plaatjes die je dit najaar kunt sparen bij supermarkt PLUS in Barneveld. Kon je toen niet op de foto? Dan heb je geluk! 

Op donderdagavond 16 september is er namelijk een kort, tweede fotomoment bij ODIK. Je kunt dan tussen 18.30 uur en 19.30 uur op de foto. Zorg zelf even voor een wedstrijdshirtje, zodat je naastje in je ODIK-outfit op de foto staat.

Wat gebeurt er met de foto’s

Van de gemaakte foto’s worden plaatjes (stickers) gemaakt. Van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt om er een prachtige poster van te maken voor de aankleding van de supermarkt, de kantine en voor eventuele andere promotionele doeleinden in bijvoorbeeld de lokale media. De gemaakte foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Portretrecht en toestemming

We gaan ervan uit dat iedereen het leuk vindt om op de foto te gaan, maar om hier zeker van te zijn hebben we van iedereen expliciet toestemming nodig om de foto’s te gebruiken zoals hierboven is geschreven. Dat maak je duidelijk door dit toestemmingsformulier in te vullen. Leden die 18 jaar en ouder zijn, vullen zelf het formulier voor akkoord in. Bij jeugdleden tekent een ouder of verzorger het formulier. Lees hier meer over het portretrecht.  

 

 
 

Contact

E-mailadres:
info@odik.nl

Postadres:
Roggeakker 13
3773 AA Barneveld

Nieuwsbrief