15 sep 2020

BELANGRIJKE UITNODIGING JAARVERGADERING 7 OKTOBER

Op woensdag 7 oktober staat de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gepland. Wegens ruimtegebrek in onze eigen kantine zullen we hiervoor uitwijken naar de Toneelzaal in de Veluwehal.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk leden aanwezig zijn bij deze vergadering!

Geef je dan ook snel op via het volgende formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYLMfaSqsqMWRBawSC0xhWoPbl2z5p5DfgGKc9IwxZPBvH_A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbzx=5588366821434758970

Een vereniging is zo sterk als de gebundelde kracht van alle leden, en heeft ook de inzet van alle leden nodig om succesvol te zijn en te blijven, in zowel sportief als sociaal oogpunt.

Met dit in het achterhoofd willen we alle leden oproepen om op 7 oktober vanaf 19.00 uur mee te komen denken over de toekomst van de club. Eén van de belangrijkste thema’s hierin is het invullen van alle vacante functies in bestuur en commissies.

Zonder een goede invulling hiervan ziet die toekomst er namelijk niet bepaald rooskleurig uit.

We hopen dan ook van harte op jullie komst op 7 oktober, uiteraard is onze uitnodiging ook aan ouders/voogden van jeugdleden gericht om mee te denken. We zien jullie heel graag ook op de vergadering.

Mochten er nog thema’s of zaken zijn die jullie graag terug zouden willen zien op de agenda, dan horen we dat uiteraard ook graag!

We rekenen op jullie!!

 

Bestuur C.K.V. ODIK