03 jun 2024

Versterking voor de selectie

In het nieuwe seizoen versterken Lejon Bruinekreeft (21) en Lieke Beckerman (20) de selectie van ODIK. Wij wensen hen heel veel plezier bij ODIK en hopen dat ze zich snel thuis gaan voelen. Hieronder stellen zij zichzelf aan je voor:

Lejon:
Ik korfbal al sinds mijn zesde en ben ondertussen 21 jaar. Ik kom uit Voorthuizen en heb eigenlijk ook altijd bij Spirit gekorfbald tot afgelopen jaar. Afgelopen jaar heb ik bij ASVD een heel mooi jaar gehad en mezelf weer meer ontwikkeld als korfballer. In combinatie met een stage in Barneveld volgend jaar en geen onderdak meer in Zwolle, waar ik studeer aan de CALO voor leraar bewegingsonderwijs, werd het wat lastiger om in Dronten te blijven korfballen. Vandaar dat ik weer terug in de regio waar ik vandaan kom wil gaan korfballen. Odik kwam al snel op mijn pad en na diverse gesprekken en natuurlijk het niveau van aankomend seizoen sprak mij dit erg aan. Ik denk dat er een mooie groep staat volgend jaar waarbij ik mezelf ook nog beter kan ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om het avontuur volgend jaar bij ODIK aan te gaan!

Lieke:
Ik ben 20 jaar en ik korfbal sinds mijn 9e bij SKF uit Veenendaal.  Daarnaast heb ik 3 jaar mogen spelen bij district oost <17. 3 Jaar geleden ben ik verhuist voor mijn studie Psychomotorische therapie naar Zwolle. Hierdoor heb ik er voor gekozen om bij ASVD in Dronten te gaan spelen. Er stond een jonge en leergierige groep waar ik erg goed tussen paste en het erg naar mijn zin heb gehad.  Dit jaar ga ik mijn eindstage lopen in Ede, waardoor ik er voor heb gekozen om weer terug te verhuizen naar Veenendaal. De gesprekken met ODIK voelden goed aan en de reacties vanuit de selectie waren enthousiast, waardoor ik er vertrouwen in heb dat ik mij aankomend seizoen kan ontwikkelen tot een betere korfballer en het een mooi jaar gaat worden!

We hopen jullie snel allemaal te leren kennen en als er meer dingen zijn die je wilt weten van ons kan je ons natuurlijk altijd aanschieten. We kijken er naar uit en hopen op een mooie tijd bij ODIK. Tot op het veld! Groetjes Lejon en Lieke