04 jun 2024

Update: Einde seizoen, planning volgend jaar en Jaarvergadering

Normaal gesproken zouden rond deze tijd de laatste wedstrijden gespeeld worden, zouden we de vele kampioenen huldigen en een mooi seizoen met een heerlijk zonnetje hebben afgesloten met de traditionele BBQ. We hadden de spelers/trainers die besloten hebben hun korfbalschoenen (al dan niet tijdelijk) aan de wilgen te hangen een passend eerbetoon kunnen geven om daarna met een gezamenlijke proost na te praten op ons mooie opgewaardeerde terras.

Nu zal het jullie niet ontgaan zijn dat bovenstaande niet is gebeurd, en ik ga er gemakshalve vanuit dat ik niet hoef uit te leggen waarom. Heel erg jammer natuurlijk, maar het is wel mooi om te zien dat de dingen die we wél konden doen op een goede en verantwoordelijke manier zijn opgepakt door alle vrijwilligers. Het uitlenen van de ballen en palen in de tijd dat de trainingen niet door konden gaan is gezien het animo een groot succes geweest, en ik heb al gehoord dat er veel mensen zijn die hierdoor zelfs de aanschaf van een eigen paal overwegen. Die extra training thuis kan nooit kwaad natuurlijk!

Ook het gefaseerd opstarten van de trainingen is, nadat de logistieke puzzel was gelegd, op een goede manier verlopen. Het is voor alle teams die willen mogelijk om de maand juni door te trainen, maar daarna zal de officiële zomerstop ingaan.

Hopelijk kunnen we na de zomer weer beginnen met een nieuw seizoen, met alles er op en eraan. Hoe dat er precies zal uitzien hangt nog af van de ontwikkelingen waar wij niet direct invloed op hebben. Als alles positief verloopt hopen we voor de start van het nieuwe seizoen een mooie startdag te kunnen organiseren. Hoe dat er precies uit zal zien is nu nog lastig te zeggen, dit hangt af van de maatregelen die tegen die tijd gelden, maar zodra we weten wat kan/mag/wenselijk is zullen we dit uiteraard zo snel mogelijk delen.

Ook hebben we, onder voorbehoud, een nieuwe datum gepland voor de Algemene Leden Vergadering die in eerste instantie voor afgelopen april gepland stond. De hoop is dat we deze vergadering kunnen houden op woensdag 7 oktober 2020. Ook de invulling van deze vergadering moeten we laten afhangen van de omstandigheden tegen die tijd, maar de datum kan wel alvast in de agenda’s worden toegevoegd.

Namens de vereniging wens ik jullie allemaal alvast een erg fijne zomer, en ik hoop iedereen weer gezond en wel van dichtbij te kunnen zien komend seizoen!

 

Namens het bestuur,

 

Joost van Dieën