04 jun 2024

Transfernieuws: eerste versterking voor selectie ODIK…

Laura versterkt per volgend seizoen de selectie van ODIK. Ze komt over van DVO uit Bennekom. Laura is een talentvolle dame die zich graag verder wil ontwikkelen.

De TC van ODIK is blij dat Laura voor ODIK gekozen heeft. Met Laura bouwen we verder aan een sterke selectie die volgend jaar op het veld in de 1e klasse en in de zaal in de Overgangsklasse uitkomt. Hieronder stelt Laura zich verder aan jullie voor: 

Hallo allemaal ,

Ik ben Laura en ik ben 21 jaar jong. Ik woon in Bennekom waar ik dan ook vanaf mijn 4e al bij DVO korfbal. Naast korfbal zit ik op de politieacademie en ben ik werkzaam als politieagent in Midden-Nederland. Op mijn 17e heb ik een korte oversteek gemaakt naar de buren in Wageningen waar ik met veel plezier heb gekorfbald. Na 2 jaar heb ik de stap teruggezet naar DVO waar ik 2 jaar in het 3e heb gekorfbald. Tot ODIK op mijn pad kwam. Het gesprek wat ik dan ook heb gehad kwam voor mij fijn en positief over. En gaf mij een goed gevoel over de club. Dit vind ik ook een mooie uitdaging om aan te gaan en ik hoop mij hier als speelster verder te kunnen ontwikkelen en vanuit een ander perspectief door te kunnen groeien. Ik heb hier dan ook mega veel zin in en hoop jullie snel op de club te zien ! Mochten jullie meer willen weten.. je mag mij altijd alles vragen šŸ™‚

Sportieve Groet ,
Laura