13 jul 2024

Twee nieuwe gediplomeerde trainers!

Zoals eerder al op de website vermeld, zijn dit seizoen twee trainers/coaches bezig geweest met de trainerscursus KT2. Vorige week was hier de laatste bijeenkomst van en konden ze hun diploma in ontvangst nemen. Lees hieronder wat ze ervan vonden. 

 Jessika over de cursus:
Ik vond de trainerscursus vooral erg leerzaam en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Je gaat anders kijken naar het trainen geven en moet nadenken over andere aspecten waar je normaal niet bij stil zou staan. Doordat je elke bijeenkomst met andere trainers praat die ook de cursus volgen leer je veel van elkaar. Zo krijg je nieuwe ideeën voor oefeningen en leer je andere manieren om problemen op te lossen.

Martijn over de cursus:
Hallo, mijn naam is Martijn van Beek. Ik heb de KT2-cursus gevolgd, dat is een cursus waarin je les krijgt om een betere trainer te worden. Je krijgt 4 onderwerpen verdeeld over 4 avonden waarin jij les mag geven aan een oefengroep. Je krijgt ook een persoonlijke begeleider (een PB’er) die jou helpt erbij. Daarnaast krijg je ook wat huiswerk. Deze KT2-cursus is echt een aanrader, want je leert om een betere trainer te worden. Ik zelf heb er veel van geleerd.

We willen jullie van harte feliciteren en wensen jullie veel succes met het toepassen van de stof tijdens het trainen geven en coachen!