26 feb 2024

Einde seizoen….. (Van onze hoofdtrainer)

De kinderen zijn thuis,  de school is dicht, Linda en ik werken ook thuis. Wie had dit kunnen denken een paar weken geleden? Ik eerlijk gezegd niet… Maar misschien ben ik wat naïef geweest?

Als trainer/coach wil je het liefst overal controle over houden. Je hebt echter ook te maken met factoren die je niet helemaal in de hand hebt. En dat blijkt nu maar weer eens met het coronavirus dat ons allen in de greep houdt.

Geen trainingen meer, geen wedstrijden meer, geen praatje en drankje met mensen van onze geweldige club. Natuurlijk, de gezondheid van iedereen is veel belangrijker dan dit gemis. Ik begrijp deze maatregelen uiteraard maar toch mis ik mijn spelers en mensen van ODIK enorm.

Voor de spelers is dit natuurlijk ook een rare situatie. Van drie keer in de week zeer intensief contact met elkaar, naar appjes sturen en eventueel facetimen hoe het met elkaar gaat. De spelers hebben de afgelopen weken zelf getraind, ieder op zijn eigen manier, om toch fit te blijven. We zijn nu nog in afwachting wat het KNKV gaat beslissen over het afgelopen zaalseizoen. Degraderen we inderdaad of wordt misschien de competitie over gespeeld?

Ik kan niet wachten op het  bericht dat we het “normale” leven weer kunnen gaan oppakken.

Tot die tijd wens ik iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe.

Ik hoop een ieder zo spoedig mogelijk in goede gezondheid weer te zien bij ons ODIK.

Groet,

Hugo van Woudenberg