03 jun 2023

Startdag voor alle jeugdteams op 22 augustus

Yes, we gaan weer beginnen aan het nieuwe seizoen! Om dat te vieren organiseren we op zaterdag 22 augustus een startdag voor alle jeugdteams. Lees hieronder hoe deze dag eruit ziet en hoe je je op kunt geven.

We starten om 9:15 bij het ODIK-veld. Zorg dat je je sportkleren meeneemt, want we gaan natuurlijk weer lekker korfballen. Onze nieuwe hoofdcoaches zullen samen met de selectie van het 1e en 2e een clinic verzorgen, we gaan een spel spelen en er worden leuke foto’s gemaakt. Rond de middag wordt er voor eten gezorgd en we verwachten dat het tussen 13:00 en 13:30 klaar is. 

Dan zitten jullie natuurlijk nog maar met één vraag: hoe kan ik me hier zo snel mogelijk voor opgeven? Dat kan via deze link: https://forms.gle/i74mwipCuvCDmHWL6

We zijn nog wel op zoek naar een aantal ouders die het leuk vinden om te helpen. Als je in de gelegenheid bent, kun je dat invullen via de link. Uiteraard zullen we tijdens de gehele dag rekening houden met de maatregelen rond het coronavirus en we willen de ouders vragen dit ook te doen. 

We hopen jullie allemaal dan te zien!