26 feb 2024

Over-verhitte oefenduels ODIK 1 en 2

Het heeft ongeveer een half corona-jaar geduurd, maar op 15 augustus was het eindelijk zo ver: de korfbal rolde weer!
ODIK 1 en 2 speelden in de verzengende hitte een oefenwedstrijd tegen ZKC.
Het vernieuwde terras was goed gevuld met toeschouwers, té goed eigenlijk, want op de uitzicht-heuvel (met parasol) raakte het al snel overvol waardoor van 1,5 meter afstand absoluut geen sprake meer was.

Het was duidelijk te merken dat de boel maandenlang had stilgelegen en dat de hervatting uitgerekend in een hittegolf plaatsvond, want hoogstaand was het bepaald niet.
Bij ODIK 2 waren een paar nieuwe gezichten te zien, waaronder coach Maurice en de spelers Martijn, Pieter, Stefan en Rhodé. Van de geoliede machine uit de pré-corona periode was bij ODIK 2 nog lang geen sprake, maar wat niet is kan nog komen, toch? Via een 7-7 ruststand werd een 13-12 eindstand bereikt.

Ook ODIK 1 heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Vaste waarden als Hugo, Else, Willianne, Ivo en Gilbert zijn verdwenen en de vacatures zijn ingevuld door coach Wouter en de spelers Laura, Joyce en Maarten. Samen met de gebleven Anke, Lieke, Brandien, Lejon, Milko en Cees (geblesseerd en vervangen door Ard) moeten zij proberen om de successen van het afgelopen seizoen te benaderen.
Dan zal uit een ander vaatje getapt moeten worden, want het was zaterdag allemaal nog niet om over naar huis te schrijven. Maar nogmaals; de omstandigheden leenden zich absoluut niet om een wedstrijd te spelen en daarom mag deze oefenpartij geen maatstaf zijn voor wat komen gaat.

Enkele minuten voor tijd stond ODIK één puntje voor en toen reageerde de scheidsrechter als door een west gestoken; einde wedstrijd…

We gaan het zien, bij voorbeeld op 5 september, bij de kraker tegen Spirit 1!

er zijn geen afbeeldingen gevonden