26 nov 2022

Speculaasactie levert 6700 euro op voor ballen en kantine

Afgelopen weken hebben we de speculaasactie van 2022 gehouden. Er is weer veel tijd en energie ingestoken. Ook dit jaar hebben we weer veel hulp gehad van vrijwilligers. Met het inpakken van de sponsorpakketten en het klaarzetten en uitdelen van bestelling. 

 

Prachtige opbrengst

Voor de opbrengst van dit jaar hadden we 2 doelen namelijk: 

  • Nieuwe ballen voor de senioren en jeugd
  • Nieuwe inrichting van de kantine

Voor deze doelen hebben we het mooie bedrag opgehaald van € 6700,– !!

 

Prijzen voor drie teams

Ook dit jaar hebben we een prijs uitgeschreven voor de beste verkopende team. De prijs bestaat uit een teamuitje, wat zelf ingevuld kan worden. Denk hierbij aan een uurtje trampoline springen met wat drinken. Of gezellig na de wedstrijd met zijn allen naar de cafetaria of McDonalds.

Uiteindelijk zijn er 3 teams die ruim meer verkocht hebben dan de overige. Deze teams hebben voor meer dan € 110,– per persoon hebben verkocht. Echt een knappe prestatie. Omdat wij hierin geen keuze kunnen maken krijgen alle 3 deze teams de prijs. Het zijn de: D2, E1 en E2. Gefeliciteerd!

De trainers kunnen dit t.z.t. afstemmen met Jan Pieter Stitselaar sponsoring@odik.nl  of met de penningmeester penningmeester@odik.nl.

 

Vrijwilligers bedankt!

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor jullie inzet en hulp.  Zonder deze hulp is voor ons niet mogelijk om deze actie zo op te zetten en met zo’n succes af te ronden.

 

Carlin, Anne, Charlotte en Jan Pieter