25 jun 2019

Praktische informatie over kampioenswedstrijd ODIK (UPDATE!)

Zaterdag 23 maart speelt ODIK om 18.30 uur haar kampioenswedstrijd tegen GKV/Enomics. Wil je deze wedstrijd bijwonen? Lees dan in dit bericht alle praktische informatie over de wedstrijd.

Toeschouwerscapaciteit

ODIK werkt haar kampioenswedstrijd af in de Oosterboshal, omdat de Veluwehal deze zaterdag niet beschikbaar is. De Oosterboshal is wat kleiner dan de Veluwhal, maar er kunnen behoorlijk wat toeschouwers in. Met tijdelijke tribunes worden er extra zitplaatsen gecreëerd, maar het grootste deel van de ruimte is gereserveerd voor staplaatsen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen de wedstrijd volgen.

Spelregels

Om de veiligheid van toeschouwers en spelers te waarborgen, gelden er zaterdag een aantal belangrijke spelregels:

  • Houd je aan de afgebakende ruimtes voor toeschouwers en ga niet toch dichter langs de lijn staan of zitten. Dat voorkomt vertraging bij het begin van de wedstrijd. 
  • Volg aanwijzingen van de zaalwachten op. 
  • Het is niet toegestaan om glaswerk mee te nemen naar de hal. Consumpties kunnen genuttigd worden in de kantine. 

Verder roepen we toeschouwers van beide kanten op om er een sportief feest van te maken, met respect voor elkaar en de scheidsrechter!

Livestream

We onderzoeken de mogelijkheden om de wedstrijd uit te zenden via livestream. Als dit lukt is de wedstrijd ook in de ODIK-kantine naast de sporthal te volgen op groot scherm. Houd social media van ODIK in de gaten voor meer informatie.

Adres, route en parkeren

Oosterboshal Barneveld
Wethouder Rebellaan 138
3771 KA Barneveld
Klik hier voor een routebeschrijving

Bij de hal is gratis parkeergelegenheid.  In verband met de grote belangstelling voor de wedstrijd wordt thuispubliek verzocht om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Let op: om overlast te voorkomen verzoeken we u om niet in de bermen te parkeren. De politie kan hiervoor bekeuringen uitdelen. Houd bij het zoeken van een parkeerplaats in de omgeving rekening met de wijk.

Kantine

De kantine van ODIK is voor, tijdens en na de wedstrijd geopend. Je kunt zowel contant als per pin betalen. Uiteraard geldt dat we onder de 18 jaar geen alcohol schenken. Na afloop van de wedstrijd is er een groot feest in de kantine met DJ-X. De toegang is gratis. 

Updates

Dit bericht wordt in de loop van de week steeds geüpdate. Kom terug voor de laatste, praktische informatie.