13 jul 2024

Praktische informatie over kampioenswedstrijd ODIK

Zaterdag 23 maart speelt ODIK om 18.30 uur haar kampioenswedstrijd tegen GKV/Economics. Wil je deze wedstrijd bijwonen? Lees dan in dit bericht alle praktische informatie over de wedstrijd.

Toeschouwerscapaciteit

ODIK werkt haar kampioenswedstrijd af in de Oosterboshal, omdat de Veluwehal deze zaterdag niet beschikbaar is. De Oosterboshal is wat kleiner dan de Veluwhal, maar er kunnen behoorlijk wat toeschouwers in. Met tijdelijke tribunes worden er extra zitplaatsen gecreëerd, maar het grootste deel van de ruimte is gereserveerd voor staplaatsen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen de wedstrijd volgen. Volg i.v.m. de veiligheid van toeschouwers en spelers aanwijzingen van de zaalwachten op m.b.t. waar je wel en niet mag staan en zitten om de wedstrijd te volgen.

Livestream

We onderzoeken de mogelijkheden om de wedstrijd uit te zenden via livestream. Als dit lukt is de wedstrijd ook in de ODIK-kantine naast de sporthal te volgen op groot scherm. Houd social media van ODIK in de gaten voor meer informatie.

Adres, route en parkeren

Oosterboshal Barneveld
Wethouder Rebellaan 138
3771 KA Barneveld
Klik hier voor een routebeschrijving

Bij de hal is gratis parkeergelegenheid. In verband met de grote belangstelling voor de wedstrijd wordt thuispubliek verzocht om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Let op: om overlast te voorkomen verzoeken we u om niet in de bermen te parkeren. De politie kan hiervoor bekeuringen uitdelen. Houd bij het zoeken van een parkeerplaats in de omgeving rekening met de wijk.

Updates

Dit bericht wordt in de loop van de week steeds geüpdate. Kom terug voor de laatste, praktische informatie.