22 mei 2024

Pasfoto aanpassen in de KNKV-app

Moet de scheidsrechter bij jou of jouw kind ook altijd drie keer kijken voordat hij of zij je herkent bij het controleren van het digitale wedstrijd formulier? Dan is het de hoogste tijd om je foto in Sportlink aan te passen. Dat kan nog tot en met 10 september, dus wees er snel bij.

Gebruik daarvoor geen vakantiefoto maar het liefst een pasfoto of een selfie die je van voren gemaakt hebt. Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV-app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
    • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
    • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na via info@odik.nl Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.