17 apr 2024

ODIK sluit avontuur in Hoofdklasse af met nederlaag

BARNEVELD ODIK heeft de laatste wedstrijd in de Hoofdklasse met 31-27 verloren van DSC. Door de nederlaag eindigen de Barnevelders op degradatieplek zeven met zes punten.

In De Vijfkamp in Eindhoven was de thuisploeg de hele wedstrijd net wat sterker en kwam ODIK nooit op voorsprong. Via een 13-9 ruststand eindigde het duel uiteindelijk met een marge van vier in het voordeel van DSC, dat in Barneveld nog verloor. Bij ODIK maakte jeugdspeelster Rhode Hartkamp haar debuut en kregen ook Pieter Kamphorst en Bart Laros speelminuten. Trainer Van Woudenberg: ,,Vandaag ontbrak de echte wedstrijdspanning en hebben wij geen moment aanspraak op de winst kunnen maken. We hebben redelijk mee gedaan, maar de sterke dames van DSC waren vandaag beslissend voor de winst. De wedstrijd van vanavond vat het seizoen goed samen: het was hartstikke leuk in de Hoofdklasse, maar op de momenten dat het echt om de knikkers ging, kwamen wij net tekort”.

Doelpuntenmakers: Milko van Golberdinge 10, Lejon Bruinekreeft 5 , Cees Snoei 3, Willianne Davelaar 3, Gilbert Punt 2, Else de Vries 1,Brandien van de Fliert 1, Bart Laros 1, Pieter Kamphorst 1.

(Bron: Barneveldse Krant)