25 sep 2023

ODIK jeugd mag “los” in de Veluwehal

Het heeft een aantal weken geduurd, maar op zaterdag 22 januari  was de Veluwehal weer eens lekker gevuld met vele tientallen ODIK jeugdspelers. Als gevolg van de opheffing van een deel van de corona maatregelen kon een serie onderlinge wedstrijden worden gespeeld en van die gelegenheid werd dankbaar gebruik gemaakt.

Ernst geeft aanwijzingen

In gemengde samenstelling speelden om 10.00 uur de F1 en F2 in de B-hal en in de A-hal speelden maar liefst 6 (!) E teams tegen elkaar.

Alhoewel het wedstrijden “om des keizers baard” waren, werd er behoorlijk fanatiek gestreden. Niet alleen door de spelers, maar ook door de begeleiders. Zo coachte (en floot) trainer Ernst Hofstede zijn E1-E2 combinatie alsof er een wereldbeker op het spel stond. Mooi om te zien, die gedrevenheid, en hoe goed zijn spelers dat oppakken!

Een D-mix in actie

Rond kwart over 11 werd de hal overgenomen door de D-jeugd.
In de B-hal namen de nieuwe D spelers en de D4 het tegen elkaar op en de A-hal was voor de D2 en D3. Ook daar kleurden de koppies al snel rood van de inspanning en waren de juich kreten niet van de lucht.

Vanaf een uur of 1 konden de D1 en C2 zich tegen elkaar uitleven en in de andere hal de C1 en de B3

Het laatste deel van dit “Corona toernooi” was om 14.15 uur gereserveerd voor de B1 en de B2 en de A1 en A2 maar door omstandigheden konden die wedstrijden niet doorgaan. De A1 gebuikte dit buitenkansje om lekker een vol uur te trainen.

Al met al was het een geslaagde dag waarbij we weer eens voorzichtig konden voelen en beleven hoe het bij herstart van de competitie zal zijn. We kunnen haast niet wachten!!

Een paar foto’s van de F, E  en D teams zijn hier te zien.