17 apr 2023

ODIK in Ahoy

Afgelopen zaterdag kleurde Ahoy toch een beetje rood-wit, tussen al het groen-wit van DVO en PKC.

Met een volle bus gevuld met 60 ODIK-ers zijn we naar Ahoy gegaan om de finales van de A en de senioren te bekijken. De hele A1, B1, C1, E1, aangevuld met een deel van de D1, A2, A3 en senioren vertrok om half 12 vanaf sportpark Oosterbos richting Rotterdam. Onderweg was het even spannend of we nog wel op tijd zouden zijn om een deel van de juniorenfinale te zien, maar gelukkig hadden we onze eigen navigator mee genomen die met handen en voeten de buschauffeur aan de snelste route kon helpen. Daardoor waren we op tijd om de twee de helft van de A nog te zien. Een spannende wedstrijd, die uiteindelijk gewonnen werd door PKC.

De seniorenfinale was een stuk minder spannend, door een enorm goed PKC, die dan ook dik verdiend won. Stiekem jammer, want we waren natuurlijk allemaal voor het DVO van onze oud-trainer Richard.

Terug in de bus, organiseerde de C1 nog even zijn eigen karaoke-feestje, de A1 leerde de E1 nog alle ODIK liedjes aan en probeerde de rest zich daar tussendoor verstaanbaar te maken šŸ™‚

Conclusie: een geslaagde middag! Ga je volgend jaar ook (weer) mee?