17 apr 2024

ODIK heeft technische staf voor 2021/2022 rond

Goed nieuws van het trainersfront. ODIK heeft namelijk de technische staf voor het nieuwe seizoen rond. Onze nieuwe hoofdcoach Ruud van der Hoef krijgt daarin assistentie van Kasper Stolk, terwijl Jan-Willem van Ede de nieuwe trainer van ODIK 2 is.

Met Kasper en Jan-Willem kiest ODIK voor twee echte clubmannen. Kasper was vier seizoenen lang trainer van ODIK 2. In die periode promoveerden de beloften van ODIK naar de Reserve Overgangsklasse, het hoogste niveau ooit voor ODIK 2.

Ook Jan-Willem van Ede is een vertrouwd gezicht op de Barneveldse velden. Hij korfbalde zelf jaren bij ODIK en was vorig jaar trainer van ODIK A1. Daarvoor had hij ploegen als Kesteren, DWS, Revival, Arena, Reehorst en DVO 3 onder zijn hoede. 

Jan-Willem volgt bij ODIK 2 Maurice Lindenaar op. Zowel Maurice als ODIK waren zeer tevreden over de samenwerking in het afgelopen jaar. Het trainerschap is voor Maurice echter niet meer te combineren met zijn baan in de jeugdzorg, die voorlopig extra druk is door de coronacrisis. Hierdoor neemt Maurice na één jaar afscheid van ODIK. 

De TC is blij dat met Jan-Willem en Kasper twee vertrouwde gezichten te kunnen toevoegen aan de trainersstaf. Hun enthousiasme, kennis van de club en gezamenlijke korfbalervaring zien we als zeer waardevol voor de verdere ontwikkeling en groei van onze talentvolle selectie.

Ruud, Kasper en Jan-Willem ondertekenden afgelopen zaterdag – op veilige onderlinge afstand – de contracten, in het bijzijn van voorzitter Bertus van den Berkt en tc-voorzitter Herman van den Berkt. Huisfotograaf Rob Stolk zette ze daarna digitaal samen aan tafel.