23 feb 2024

ODIK E1 pakt de titel

Een van de treffers van Rens

ODIK E1 presteert bijzonder goed dit veldseizoen. Met 10 punten uit 5 wedstrijden kon op 15 oktober in een duel met de nr 2, Sparta E1, het kampioenschap binnen worden gehaald.

Het kampioensteam

In het eerste deel van de wedstrijd kon Odik niet loskomen van de ploeg uit Nijkerk. Pittige duels moesten worden uitgevochten en de scores gingen lange tijd gelijk op. Pas na 20 minuten sloeg het ploegje van Linda en Else een gaatje en toen kregen ze de smaak te pakken! Langzaam maar zeker liepen de rood-witten steeds verder uit en Sparta kon het niet meer bijhouden. Twintig keer wist Odik te scoren en Sparta kon daar maar 7 treffers tegenover stellen.

Daardoor werd de E1 ongeslagen kampioen, en wel met heel bijzondere cijfers; in de 6 gespeelde wedstrijden werden 12 punten behaald en werden maar liefst 140 doelpunten gemaakt en ze kregen er maar 19 tegen. Een doelsaldo van +121, hoe bestaat het!!

Alle spelers kregen een dik verdiende medaille en een oorkonde. Gefeliciteerd, Levi, Norah, Fiene, Rens, Mees en Joy, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie en natuurlijk de complimenten voor de trainsters Else en Linda. 
De wedstrijdfoto’s zijn hier te zien