15 jun 2024

Alles wat je moet weten over de ODIK-dag op 24 juni

Deze dag is niet alleen voor korfballers, maar juist ook voor alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en alle andere supporters die normaal langs de lijn staan. Want voor één keer kan jij gezellig meedoen. Hieronder vind je de activiteiten en dit is het aanmeldformulier om je op te geven. Wees er snel bij, want je kunt je nog opgeven tot dinsdag 20 juni. 

Familietoernooi
Het familietoernooi is – de naam zegt het al – een toernooi waarin je met jouw gezin of familie speelt tegen andere families. Korfballers en niet-korfballers lekker door elkaar. Dat maakt het juist leuk en gezellig. Een team bestaat uit 8 of meer spelers. Daarvan moeten er minimaal 4 niet op korfbal zitten. Jong of oud? Dat maakt niet uit. Heb je geen compleet team? Geef je dan toch op. Dan kijken we of we een combi kunnen maken met een andere familie. Je speelt een aantal, korte wedstrijden in de poule. De beste ploegen strijden door om de beker. 

Tijd:
13.00 tot 16.30 uur
Kosten: 5 euro per team

Schutterstoernooi
Het schutterstoernooi is een wedstrijd waarin we op zoek gaan naar de beste schutter van Barneveld. Hoe het werkt? Er staan twee korven tegenover elkaar. Je speelt individueel tegen een andere schutter. Jullie schieten om de beurt. Wie binnen een ronde de meeste doelpunten scoort, wint en gaat door naar de volgende ronde. Iedereen kan meedoen aan het toernooi. Dus ook niet-korfballers. Denk jij langs de lijn altijd: dat is toch een makkie? Bewijs het maar!

Tijd: 16.30 tot 17.30 uur
Kosten: Gratis

Barbecue
We sluiten de ODIK-dag af met een gezamenlijke barbecue. Je kletst gezellig bij met andere korfballers of ouders, terwijl je zelf op één van de barbecues je vlees grillt. Stokbrood, salades, sausjes; het staat natuurlijk allemaal paraat. Natuurlijk kunnen de kinderen tijdens de barbecue gewoon lekker spelen op het terrein. Ben jij erbij?

Tijd: 17.30 tot 20.30 uur
Kosten: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar (drankjes niet inbegrepen)

Overige activiteiten

Verder zijn er nog een aantal activiteiten voor de jeugd. De Kangoeroes en F’jes kunnen zaterdagmorgen lasergamen (gratis). Kinderen uit de E, D, C of B kunnen van vrijdag op zaterdag in een tentje blijven slapen op het ODIK-veld (7,50 p.p).