13 jul 2024

ODIK 4 kampioen

In het enorme feestgedruis rond het kampioenschap en de promotie van ODIK 1 is het misschien wat op de achtergrond geraakt, maar ook ODIK 4 had weldegelijk een feestje te vieren; in de wedstrijd tegen hekkensluiter Synergo werd het kampioenschap in de 4e klasse J binnengehaald. ODIK 4 liet niets aan het toeval over, met vol gas werd de tegenstander uit Utrecht overdonderd en dat resulteerde in een dikke 23 – 9 overwinning.

Het sterrenteam laat een bijzondere statistiek zien; het haalde het hoogste doelsaldo van alle ODIK-teams, namelijk +156! Ter vergelijking: ODIK 1 staat nu op +75 en tegenstander Synergo blijft steken op een saldo van -87, dus een verschil met ODIK van 243 doelpunten!

Shirtsponsor Henk van Doorn (van Van Doorn Tuinen) was zichtbaar in zijn  nopjes met het mooie resultaat van zijn team en ging graag met ze op de foto.
Maaike, Martine, Linda, Floor, Carlin, Marjan, Diane, Lianne, Albert, Erwin, Marcel, Mathijs, Barry, Herman en Johan, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Een paar beelden van deze wedstrijd zijn hier te zien.