20 apr 2024

ODIK 1 – Apeldoorn 1

Topscoorder Milko

De thuiswedstrijd van ODIK 1 tegen Apeldoorn 1, op 22 oktober, had twee gezichten. Het eerste half uur was sprake van een bijzonder gretig ODIK, dat weliswaar de eerste 10 minuten wat moeite had om Apeldoorn van zich af te schudden (4-4), maar daarna de tegenstander in een wurggreep nam en totaal van de mat speelde; 12-6 bij rust. Vooral de ontketende Milko bleek weer een klasse apart. Hij nam de 6 van de 12 doelpunten voor zijn rekening en dreef zijn directe tegenstander tot wanhoop.

Na de thee begon de ODIK machine wat stroever te lopen maar Apeldoorn was niet bij machte om daarvan te profiteren. Halverwege de 2e helft wist de ploeg van Ruud vd Hoef slechts 3 treffers toe te voegen, Apeldoorn bleef tot die tijd droog staan; 15-6.
Melle, die gelukkig weer fit genoeg is om in de basis te starten, maakte plaats voor Jasper, maar ook door deze aanpassing ontstond geen nieuw elan bij de rood-witten. De eindstand van deze aantrekkelijke wedstrijd werd bepaald op 19-8.

De wedstrijdfoto’s van Jos Verkerk zijn hier te zien.