24 mei 2024

Martin Falkenberg genomineerd bij korfballeagueverkiezing

Vandaag zijn de nominaties bekend geworden van de Korfballeague verkiezingen. Tussen de genomineerden van de 6 categorieën staat ook een ODIK-lid!
Martin Falkenberg is, samen met zijn compaan Arthur den Ouden, genomineerd in de categorie ‘Beste scheidsrechters’. Een hele prestatie en waardering, zeker omdat deze nominatie opgesteld is door de coaches van de teams die in de Korfballeague spelen.

Martin en Artur nemen het op tegen de koppels Stan de Groot en Peter van der Terp en Marcel Luttik en Joeri Kok. In de beslissende stemronde krijgen de spelers en coaches van alle Korfbal Leagueselecties de mogelijkheid om te stemmen. Uiterlijk woensdag 22 mei worden de winnaars bekendgemaakt.

Behalve korfballeague scheidsrechter, speelt Martin doordeweeks zijn wedstrijden in het midweekteam. Daarnaast is hij op zaterdagmorgen regelmatig op het ODIK veld te vinden om overige (jeugd)wedstrijden te fluiten en helpt hij de STC bij het begeleiden van startende scheidsrechters. Een topscheidsrechter met een rood-wit hart dus!