08 nov 2022

Indeling teams van de week en informatie voor ouders

Het zaalseizoen gaat weer van start en dat betekent dat we bij de thuiswedstrijden van ODIK 1 ook weer teams van de week hebben. Benieuwd wat dat inhoudt en wanneer het team van jouw kind aan de beurt is? Lees dan snel verder!

Programma en indeling teams van de week

Datum Wedstrijd Team van de week
3-12-2022 ODIK – Avanti D1, D2
10-12-2022 ODIK – Swift D3, D4
14-1-2023 ODIK – Pernix E7, E8, E9
21-1-2023 ODIK – DOS (W) E4, E5, E6
4-2-2023 ODIK – GKV Economics E1, E2, E3
11-3-2023 ODIK – De Meeuwen F1, F2
1-4-2023 ODIK – Nieuwerkerk F3, F4

Wat houdt team van de week zijn in?

Het team van de week komt samen met ODIK 1 het veld op voorafgaand aan de wedstrijd. Heb je een favoriete speler? Dan is dit je kans om samen het veld op te lopen! Bij het oplopen worden de spelers én kinderen voorgesteld door de speaker. Na het voorstellen krijgen ze een mooi plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. In de rust mogen ze het veld op om op een korf te schieten en hun talent zo te laten zien aan het publiek. Natuurlijk is er ook wat lekkers en wat drinken voor het team van de week. Verder krijgen de spelers een kaart met een foto van ODIK, waarop ze handtekeningen van de spelers kunnen verzamelen. 

Wat moet je weten als ouder:

  • De teams van de week verzamelen 20 minuten voor de start van de wedstrijd in de hal van de Veluwehal. De trainer van het team vangt de kinderen op. De aanvangstijd van de wedstrijd vind je in het wedstrijdprogramma
  • De kinderen dragen bij het oplopen het wedstrijdshirt van hun team. De trainer stemt af dat de tas met de shirts er is. 
  • Het voorstellen van de spelers en teams vindt ongeveer 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd plaats. De kinderen staan dan met de spelers van ODIK 1 in de hoek van het veld, tussen de ingang van de sporthal (Veld A) en de tribune. 
  • Opa’s, oma’s, vaders, moeders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk van harte welkom om de teams van de week aan te moedigen. 
  • De wedstrijden van ODIK duren 2 x 25 minuten. Tussendoor is er 10 minuten rust. Er wordt gespeeld met zuivere speeltijd, wat betekent dat de klok stilstaat als de bal uit is of het spel stilligt. Een wedstrijd is meestal na een uur en een kwartier afgelopen. 
  • Kan jouw kind er niet bij zijn? Dan is het fijn als je hem of haar even afmeldt bij de trainer van je team.