Wat leuk dat je wilt meetrainen bij ODIK! Je kunt gratis vier keer meedoen om te kijken of korfbal wat voor jou is. Je traint natuurlijk mee met een team waarin kinderen zitten die ongeveer even oud zijn als jij. De trainers houden er rekening mee dat je nieuw bent. Wat doe je aan:

  • Sportkleding (korte broek en shirtje. Als het kouder is, is een trui met lange mouwen lekker)
  • Sportschoenen (in het zaalseizoen gymschoenen, tijdens het veldseizoen sportschoenen of voetbalschoenen) 

Wil je jouw gegevens hieronder invullen? Dan nemen we contact met je op om je te koppelen aan een van onze teams. Je hoort dan ook wanneer en hoe laat je verwacht wordt. 

LET OP: op dit moment is er een tijdelijke ledenstop voor kinderen in de F, E, D en C. In deze teams zitten kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar oud. Je kunt jouw kind gewoon aanmelden, maar hij of zij wordt pas vanaf het voorjaar van 2023 uitgenodigd voor een eerste training. 

    Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Controleer voor de zekerheid ook even je spambox. Geen bevestigingsmail gekregen? Stuur dan een mail naar info@odik.nl met daarin de gegevens uit het bovenstaande formulier.