26 feb 2020

Inloopavond nieuw terras ODIK

ABOUT EVENT

We hebben al prachtige nieuwe velden en een mooie kantine. En binnenkort ook een nóg mooier terras daartussen. ODIK is namelijk van plan om de buitenruimte flink op te knappen.

Huishovenier Henk van Doorn heeft een ontwerp gemaakt voor een groen en prettig terras waar:

  • je de wedstrijden van ODIK kunt volgen
  • de jongste leden lekker kunnen spelen
  • je met je teamgenoten na afloop van de wedstrijd kunt napraten

Blikvanger in het nieuwe ontwerp is een verhoging die aan de linkerkant tussen de kantine en de velden komt. Wat straks ook gaat opvallen, is het gekleurde tegelpad van de kantine naar het veld. Voor het terras is nieuw loungemeubilair uitgezocht. Ook komen er staan tafels waar je gezellig met je teamgenoten een drankje kunt drinken.

Het terras wordt opgeknapt met de recordopbrengst van de Speculaasactie van dit jaar. Een flinke investering dus. Daarom willen we jou graag de kans geven om vragen te stellen, mee te denken of tips te geven. Dat kan op woensdag 26 februari tussen 18.30 en 20.00 uur. Dan is er een inloopavond over het nieuwe terras in de kantine van ODIK. Henk van Doorn is hier aanwezig, net als penningmeester Joost van Dieen.

Het plan is om het nieuwe terras gefaseerd aan te leggen. Zo kunnen we nog even sparen voor bepaalde onderdelen. Wil je een bijdrage doen? Dan bieden we de mogelijkheid om een statafel te adopteren. Je hoort hier meer over tijdens de inloopavond. Even mailen naar penningmeester@odik.nl kan natuurlijk ook.

Om de kosten laag te houden, hopen we ook een deel van de buitenruimte aan te kunnen leggen met hulp van leden. Heb jij stevige spierballen of groene vingers? Laat het weten via penningmeester@odik.nl . ODIK 4 neemt hierin het voortouw. De spelers van dit team hebben aangeboden om hun sponsor een dag te helpen bij de aanleg. Wie volgt? 

EVENT SPEAKERS

Registration for : Inloopavond nieuw terras ODIK

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Registration Now