06 dec 2021

Deze teams verkochten het meest met de Speculaasactie….

Onlangs hebben we de speculaasactie van 2021 afgerond. Er is weer veel tijd en energie ingestoken. Ook dit jaar hebben we weer veel hulp gehad van vrijwilligers. Met het inpakken van de sponsorpakketten en het klaarzetten en uitdelen van bestelling. Door een aantal Corona-besmettingen in de bakkerij liepen we een week vertraging op, maar met alle hulp is het toch weer gelukt.

 

Opbrengst

Bij de start van de actie kwam het dit jaar allemaal wat moeizaam op gang. Tot twee weken voor sluitingsdatum waren de ingeleverde formulieren en bestelde sponsorpakketten echt aan de lage kant. Gelukkig lieten de twee weken daarop een ander beeld zien.  Er kwamen behoorlijk wat formulieren en bestellingen binnen, zodat de actie toch een groot succes kon worden. Uiteindelijk hebben we als resultaat een mooi bedrag van ruim € 7400,- overgehouden!!! Dit hadden we vooraf niet verwacht, dus helemaal top en een blije penningmeester.

 

Prijs

Ook dit jaar hebben we een prijs uitgeschreven voor de beste verkopers. Niet zoals andere jaren, maar dit jaar voor het best verkopende team. Uiteraard teruggerekend naar het aantal spelers. De prijs bestaat uit een teamuitje, wat zelf ingevuld kan worden. Denk hierbij aan een uurtje trampoline springen met wat drinken. Of gezellig na de wedstrijd met zijn allen naar een snackbar of de Mac. 

Uiteindelijk zijn er 3 teams die ruim meer verkocht hebben dan de overige. Deze teams hebben voor meer dan € 100,– per persoon hebben verkocht. Echt een knappe prestatie. Omdat wij hierin geen keuze kunnen maken krijgen alle 3 deze teams de prijs.

Het zijn de: F2, E1 en D3. Gefeliciteerd!

Of de prijs nu ingevuld kan worden, door de Corona—maatregelen, dat is even afwachten. Anders houden jullie deze zeker tegoed. (De trainers kunnen dit tzt afstemmen met Jan Pieter Stitselaar sponsoring@odik.nl  of met de penningmeester penningmeester@odik.nl ).

 

Bedankt

Wij willen iedereen nogmaals bedanken voor jullie inzet en hulp.  Zonder deze hulp is voor ons niet mogelijk om deze actie zo op te zetten en met zo’n succes af te ronden.

 

Angelique, Carlin, Anne, Charlotte en Jan Pieter