23 feb 2024

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal een gelukkig en voorspoedig 2022. Helaas zitten we nog in een lockdown en is het volstrekt onduidelijk of en wanneer we de zaalcompetitie kunnen vervolgen.

Natuurlijk hopen we dat na het onderwijs ook de sport op korte termijn weer open mag. De buitensport mag wel weer beginnen, maar zolang niet duidelijk is of de binnensport nog open gaat, is het niet mogelijk om eventueel buiten te starten. Alle materialen staan tijdens de zaalperiode in 4 sportzalen en kunnen we dus niet buiten gebruiken.

Mocht de zaalcompetitie toch vervolgd worden, dan zal het KNKV een nieuwe, verkorte competitie organiseren. Hierbij wordt gedacht aan een halve competitie, de zaalperiode verlengen enz.

Daar zitten echter nogal wat haken en ogen aan. Verlengen van de zaalperiode kan bijvoorbeeld problemen opleveren t.a.v. de beschikbaarheid van de sportzalen, en het vervolg van de 2e helft van de veldcompetitie. Maar vooraf moeten er ook voor een herstart een paar trainingsweken plaatsvinden. Ook het tijdstip waarop de zaalcompetitie weer mag starten is bepalend voor de mogelijkheden.

Uiteraard houden we u op de hoogte van één en ander.

Bertus van den Berkt