06 jun 2024

Afscheid met een titel: bedankt Albert!

Stoppen op je hoogtepunt. Het is lang niet alle trainers vergeven, maar Albert van de Kuilen wel. Hij neemt na dit seizoen afscheid als trainer/coach van ODIK A1.

Dat doet hij met een promotie naar de 1e klasse. Toen het zaalseizoen vanwege de coronacrisis werd afgebroken, stonden de junioren van ODIK fier bovenaan in de 2e klasse. Met nog drie wedstrijden voor de boeg was het gat met achtervolger OVVO A2 maar liefst zes punten. De titel kon de junioren dus alleen nog theoretisch ontgaan. Ook het doelsaldo (158-94) toonde de overmacht van de A1 in deze poule aan.

Dat is mede de verdienste van Albert, die de A1 smeedde tot een hecht collectief dat elke wedstrijd tot de laatste minuut streed. Albert: bedankt voor je inzet, je enthousiasme en de vrolijkheid waarmee je de A1 onder je hoede nam. Door zijn rol als trainer/coach moest Albert de afgelopen jaren regelmatig een wedstrijd van zijn eigen team missen. De komende jaren kun je hem hopelijk vaker zien schitteren tussen de all-stars van ODIK 4.