26 sep 2023

Update speculaasactie

We hebben begrepen dat er een aantal onduidelijkheden zijn over de speculaasactie. In dit bericht een aantal punten nader uitgelegd.

Voorverkoop

Met de voorverkoop kun je speculaas verkopen aan je familie, vrienden en de buren uit de straat. Wij horen het graag als er bij een bepaalde straat al verkocht is, zodat we niet dubbel verkopen tijdens de huis aan huis actie.

Zaterdag 27 oktober moet het voorverkoopformulier ingeleverd zijn. Je kan het formulier mailen naar speculaas@odik.nl, inleveren bij je trainers of inleveren bij Carlin Wildeman (Vellerselaan 82, 3772 PP Barneveld) of Anne Schut (Hortensiastraat 82, 3772 XD Barneveld).

20 november kan je de bestelling ophalen in de ODIK kantine tussen 19.30 en 20.30. Op dat moment hoef je pas de bestelling te betalen.

Inpakken

De speculaas brokken en gevulde speculaas moeten in zakjes gedaan worden en hiervoor vragen wij altijd om hulp. Op 29 oktober pakken we speculaas in vanaf 18.30 in de ODIK kantine. Op 19 november doen we dit in de ochtend vanaf 09.00 en ’s avonds vanaf 18.30. Op 19 november worden ook de pakketjes gemaakt voor de sponsoren. Wil jij 1 van deze dagen helpen? Mail naar speculaas@odik.nl.

Huis aan huis actie

Jaarlijks wordt de huis aan huis actie georganiseerd. Dit jaar vindt de huis aan huis actie plaats op woensdag 30 oktober. Van 16.30 tot 19.00 voor de E en D teams (inclusief vooraf patat eten). Van 18.00 tot 21.00 de C en B teams (inclusief een hapje en drankje achteraf).  De voorgaande jaren maakte we teams van maximaal 4 kinderen. Dit zorgde voor verdrietige kinderen, omdat zij soms niet bij hun teamgenoten zaten. Om deze reden zijn er dit jaar zo nu en dan grotere teams van 5 of 6 kinderen. In een auto passen normaliter maar 4 kinderen. Als speculaascommissie brengen wij tijdens de huis aan huis actie  dan 1 of 2 kinderen naar de juiste locatie, zodat het team toch met elkaar speculaas kan verkopen en aan het eind van de actie halen wij de kinderen ook weer op. Er zijn al verschillende aanmeldingen voor de chauffeurs, maar we zijn voor een aantal teams ook nog hard op zoek. Wil jij rijden? Mail naar speculaas@odik.nl. Hieronder een update van de teamindeling (paar kleine wijzigingen). Waar het team in het rood staat zijn we nog op zoek naar chauffeurs.

E & D Teams

C & B Teams