29 apr 2020

’t Doorloopballetje

Gelukkig, goede berichten! De trainingen voor de jeugd (onder de 12) kunnen weer langzaamaan opgestart worden. Dat is goed nieuws! 

Nog één mooie aanval van de D1, die wil ik jullie niet onthouden. 

Thirza heeft net gescoord, maar ze zijn nog niet klaar met aanvallen. Thomas heeft de bal, passt hem naar Renske. Thirza komt voor de aangeef en wie komt daar op volle snelheid langs zijn tegenstander? John! 

 

Wie ben je?   

Ik ben John Janssen

In welk team zit je?

Ik kom uit de D1 bij Jan Willem en Maarten.

Waar ben je goed in met korfbal?

Als ik op het veld sta ben ik goed in verdedigen en doorloopballen.

Wat is er zo leuk aan jouw team?

Het leukste aan mijn team vind ik dat iedereen heel anders is en andere specialiteiten heeft. Bijvoorbeeld: de één is klein en kan ver schieten en de ander is groot en kan goed een doorloopbal nemen. 

Wat mis je nu er geen korfbal is?

Ik mis heel erg de wedstrijden en mijn teamgenoten. 

Zijn er ook leuke dingen nu je even niet naar school, korfbal en andere dingen mag?

Nu er geen korfbal en school is, heb ik veel meer vrije tijd. Ik game ook wel iets meer. 

Heb je nog een goede tip voor alle ODIKKERS om toch sportief bezig te blijven?

Mijn tip voor alle ODIKKERS is blijf in beweging. Ga misschien wat rondjes bij je huis lopen of ga een paar keer per week op je korf trainen. Zo verslapt je conditie niet helemaal en heb je weer wat te doen.

 

Groetjes, John