10 sep 2024

Succesvolle seizoenstart ODIK-selectie

ODIK/ Jansen van de Grift Klimaattechniek 2 – Sparta (N)/Djops 2

De dag begon met de wedstrijd van ODIK 2, die om 14:00 uur van start ging. De toon werd meteen gezet door Romy Gerritsen, die in de eerste aanval direct het eerste doelpunt maakte. ODIK pakte al snel een 4-0 voorsprong. De ploeg begon met zelfvertrouwen en overtuiging aan de wedstrijd, wat terug te zien was in het spel.

Sparta vocht zich echter terug, wat resulteerde in een 10-7 ruststand. Na de rust zagen we opnieuw mooie aanvallen en acties van ODIK, waarbij de voorsprong verder werd uitgebouwd. Het eindresultaat, 18-12 in het voordeel van ODIK 2, was een verdiende overwinning en een sterke start van het seizoen.

ODIK/ Jansen van de Grift Klimaattechniek 1 vs Sparta (N)/Djops 1

Direct na de overwinning van ODIK 2, was het de beurt aan ODIK 1. Zij begonnen om 15:30 uur hun wedstrijd tegen Sparta 1. Ook hier nam ODIK meteen de leiding. Aanvoerder Melle Smit en Gijs-Jan Snoei schoten ODIK al snel naar een 2-0 voorsprong, wat de toon zette voor de eerste helft.

Met een overtuigende eindstand van 16-8 sloot ook ODIK 1 de wedstrijd winnend af. Oftewel, een heerlijke 4-punten weekend en een succesvolle zaterdag voor de selectie!