09 feb 2023

Steun ODIK, stem tijdens de Rabo ClubSupport-actie

Naast de reservebank hebben we eigenlijk maar één favoriete bank bij ODIK. Dat is natuurlijk de Rabobank Gelderse Vallei. De bank die dichtbij is en betrokken bij het verenigingsleven in Barneveld.

En Rabobank heeft dit jaar weer die mooie ClubSupport-actie. Tijdens deze actie kunnen leden van de bank stemmen op hun favoriete club of vereniging. Ook ODIK doet mee. 

Ben jij lid van Rabobank? Dan kun je vanaf maandag 5 oktober stemmen op onze mooie club. Dat doe je via de app of website van Rabobank. Even inloggen en dan klikken op ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’. 

Hoe meer stemmen op ODIK, hoe hoger straks het bedrag op de cheque. De opbrengst van de ODIK steken we in de verdere aankleding van ons nieuwe terras. Daar hebben we straks dus met zijn allen plezier van. Bedankt voor jouw steun.

P.s.: Heb jij een rekening bij Rabobank, maar ben je nog geen lid? Meld je dan even aan. Lid worden is gratis. Je mag meebepalen over de winst die Rabobank teruggeeft aan de samenleving via acties als Rabo ClubSupport. Ook krijg je korting op events en ontvang je 3x per jaar gratis het magazine Rabo & Co.