25 mei 2024

Startdag voor jong en oud bij ODIK op 28 augustus

Vond jij die korfballoze zomer ook vééél te lang? Mooi! We gaan namelijk weer beginnen en dat doen we meteen goed. Met een spetterende startdag voor jong en oud op zaterdag 28 augustus.

Jeugdspelers van ODIK krijgen tijdens een startdag een clinic van de spelers uit onze selectie. Wat zijn hun geheime korfbaltrucjes en hoe leer je nog beter aanvallen en verdedigen? Ook staat er een leuk spel op het programma. Nadat je lekker bezig bent geweest, heb je vast honger. Dat komt goed uit, want we sluiten de startdag af met een hééérlijke lunch… Ben jij er ook bij?

Alles wat je moet weten over het ochtendprogramma:

  • Datum: Zaterdag 28 augustus
  • Voor: Alle jeugdteams (Van de F t/m A)
  • Aanvang: 10.00 uur
  • Einde: rond 13.00 uur
  • Wat trek je aan: Sportkleding
  • Kosten: Niks, noppes, nada. Het is natuurlijk gewoon gratis.
  • Aanmelden: Ja, graag. Dat kan via deze link

Programma voor de rest van de dag:

’s Middags zijn er oefenwedstrijden voor de seniorenselectie van 14.00 uur tot omstreeks 16.45 uur. Een mooie gelegenheid om met de nieuwe selectie inclusief de trainersstaf kennis te maken. Direct na de laatste wedstrijd zal aan een grote groep leden een herinnering worden uitgereikt die 25-40-50 of zelfs 60 jaar lid van onze vereniging zijn. Omdat dit jarenlang niet heeft plaatsgevonden willen we een inhaalslag maken en zullen we dit jaarlijks gaan bijhouden. Ook zullen enkele leden benoemd worden als leden van verdienste en zal een erelid worden benoemd. Daarnaast ook de uitreiking van de Geurt van Losenoord-bokaal plaatsvinden.

In verband met bovengenoemde nodigen we iedereen van harte uit om op deze dag aanwezig te zijn. Na de uitreikingen is er gelegenheid om iets te eten of te drinken. We hebben de ontmoetingen met elkaar gedurende de coronapandemie enorm gemist en hopen dat velen hier gebruik van zullen maken. Ook de ouders van onze jeugdleden nodigen we van harte hierbij uit. Als bestuur hechten we eraan om een grote familie te zijn, waar niet alleen onze leden deel van uit maken maar zeker ook alle ouders.

Zoals u waarschijnlijk wel weet is de anderhalvemeter-regel nog steeds van toepassing. We vragen een ieder dan ook dringend, om hier rekening mee te houden. Om die reden zullen de diverse uitreikingen ook op het kunstgras plaatsvinden, zodat we afstand kunnen bewaren. We hopen dat het erg gezellig zal zijn, maar sluiten wel uiterlijk 22.00 uur