16 dec 2023

Ruud van de Hoef na dit seizoen weg bij ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek

ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek en trainer/coach Ruud van de Hoef gaan na dit seizoen ieder hun eigen weg. Dat is gezamenlijk besloten.

Van de Hoef is bezig aan zijn derde seizoen bij de Barneveldse korfbalclub. Hij begon in het seizoen 2021/2022 bij ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek. Daarvoor was hij actief bij Dalto Klaverblad/Verzekeringen 2 en KC Antilopen. De Veenendaler stapte in op een uitdagend moment, na het afscheid van veel sterkhouders in de selectie.

Aan Van de Hoef de uitdaging om een nieuw team te smeden met veel jonge, talentvolle spelers. Onder Van de Hoef beleefden jonge spelers als Esther de Vries, Liesbeth Bouter, Bart Evers en Gijsjan Snoei hun doorbraak. Het onbetwiste hoogtepunt in de samenwerking vormde het kampioenschap op het veld in het seizoen 2022/2023. Iets waar de vereniging al jaren tegenaan hikte.

ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek is Van de Hoef dankbaar voor zijn gedrevenheid, zijn bijdrage aan de ontwikkeling van jonge talenten en positieve houding langs de lijn en binnen de vereniging, ook in sportief uitdagende tijden. We wensen hem veel succes bij een volgende uitdaging die aansluit bij zijn talenten als trainer en coach.

De selectie van ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek en Ruud van de Hoef zijn en blijven gemotiveerd om dit seizoen op een mooie manier af te sluiten. Daarbij strijden de rood-witten in de zaal om handhaving in de Overgangsklasse, het niveau waar de ploeg in het voorjaar ook in uit komt 

De TC van ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek is inmiddels gestart met de zoektocht naar een nieuwe trainer-coach voor het volgende seizoen. Geïnteresseerde oefenmeesters kunnen zich melden bij TC-voorzitter Herman van den Berkt via 06-23968773