27 sep 2023

Rijnders Sport nieuwe kledingleverancier ODIK

Heb je een nieuw korfbalrokje, wedstrijdbroekje, inschietshirt of trainingspak nodig? Vanaf 1 maart kan je hiervoor terecht bij Rijnders Sport in Barneveld. Dat is namelijk onze nieuwe kledingleverancier. 

ODIK en de Barneveldse sportspeciaalzaak bereikten onlangs overeenstemming over de samenwerking. Je kunt ODIK-kleding straks zowel in de winkel bestellen als via de ledenshop, die we per 1 maart koppelen aan Rijnders Sport. 

Kleding & korfbalschoenen

Rijnders Sport is dé sportspeciaalzaak van Barneveld. In de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat vind je een uitgebreide collectie sportkleding en sportaccessoires. Ook kun je er terecht voor kunstgrasschoenen en zaalkorfbalschoenen van bijvoorbeeld Mizuno. Het team van Rijnders Sport adviseert je graag!

Passen & printen

Groot voordeel van de samenwerking is dat Rijnders Sport straks ook onze collectie met clubkleding op voorraad heeft. Je kunt hierdoor makkelijk passen welke maat je nodig hebt. Verder heeft de Barneveldse sportspeciaalzaak sinds kort een eigen printservice: Rijnders Print. Ook een ODIK-logo of je naam op een shirt is dus snel geregeld!

Nieuwe kledinglijn

Mocht je willen bestellen: houd er rekening mee dat dit voorjaar een nieuwe kledinglijn van Hummel uitkomt. Dit is het merk van de ODIK-trainingspakken en inschietshirts. Rood en zwart blijven natuurlijk de vertrouwde kleuren, maar de nieuwe lijn ziet er wel iets anders uit.