25 sep 2023

Return in de play-offs: negende man nodig bij ODIK-DeetosSnel

Zaterdag speelt ODIK de return in de play-offs tegen DeetosSnel. Een wedstrijd waarin het erop of eronder is. Daarom is jouw steun hard nodig.

Eerder deze week was DeetosSnel in Dordrecht nog een maatje te groot voor ODIK (26-11), maar zaterdag starten we gewoon weer op 0-0. Onze hoofdmacht is erop gebrand om revanche te nemen en te laten zien dat er flinke stappen zijn gezet in het afgelopen zaalseizoen. Een rood-witte tribune die zich laat horen is daarbij een extra kracht. 

Zorg daarom dat je erbij bent voor een boeiend duel tegen een sterke tegenstander. DeetosSnel beschikt over een talentvolle ploeg en wordt gecoacht door levende korfballegende Ben Crum. De gasten reizen waarschijnlijk met de nodige supporters af naar Barneveld en kunnen dus ook op steun rekenen.

Op het spel? De vervolgroute naar de nieuwe Tussenklasse. De winnaar over twee duels plaatst zich voor de volgende ronde, waarin de verliezer van de wedstrijd HKC (Ha) – GKV/Economics wacht. De verliezer komt volgend jaar sowieso uit in de Hoofdklasse. ODIK – Deetos begint om 18.00 uur in de Veluwehal.