23 jun 2024

Perfecte familiedag 2019

Wat wil je nog meer; een strak blauwe lucht, 25 graden, volle bak deelnemers en een door de AC perfect georganiseerde familiedag!

DreamTeam

SnoeiHard

Het evenement begon met het familietoernooi, waarbij op basis van ervaringen bij eerdere toernooien, onderscheid was gemaakt tussen teams mét en zonder kleine kinderen. Een prima besluit dat tot een evenwichtig en spannend toernooi leidde.
Bij de teams met kinderen werd het Dreamteam (v Woudenberg / Scheele / vd Kuilen c.s.) de winnaar, in de andere poule was SNOEIhard te sterk voor alle tegenstanders, zodat de taart voor hen was.
Een aantal wedstrijdbeelden zijn hier te zien.

Een groot deel van het evenement speelde zich buiten het korfbalveld af, op het grasveld daarnaast.
Daar stond onder andere een enorme waterglijbaan opgesteld, waarvan door het warme weer uitbundig gebruik werd gemaakt.
Ook lieten Marieke, Floor en Malou daar hun artistieke gaven zien bij het schmincken van vele kindergezichtjes. Tijgers, vlinders, clowns en heel veel andere creaties waren er te bewonderen.

Goochelaar Joost bleek een top-attractie

Bovendien vond op het grasveld het werkelijk hilarische optreden van goochelaar Joost plaats, een fantastische entertainer (uit Barneveld) die niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen liet gieren van de lach met zijn doldwaze acts en onnavolgbare trucs. 

Een overzicht van de diverse nevenaktiviteiten is hier te zien.

Marjan miste de groepsfoto..

Omdat dit niet zomaar een Familiedag was, maar eentje ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van  ODIK, werd vanaf het dak van de kleedkamers een groepsfoto gemaakt van alle aanwezigen. Hoewel, “alle”…. Eén van de drijvende krachten van de AC, Marjan vd Berkt, bleek achteraf op het moment suprême onder de douche te staan en miste daardoor de groepsfoto!

Géén ODIK-dag zonder Schutterstoernooi natuurlijk. En dat geldt zeker bij het 60 jarig jubileum!
Er hadden zich heel veel deelnemers ingeschreven, zowel bij de jonge jeugd als bij de groten. Bij de jonge jeugd werd individueel gestreden. In een bloedstollende finale wist Tijme in de verlenging op het nippertje te winnen van Huub.

Tijme wint bij de jonge jeugd

Bij de “groten” werd vanwege het grote aantal deelnemers met duo’s geschoten. De finale leverde een enorme verrassing op; topschutters Lydia en Else werden keihard geklopt door good old Johan en dochter Noor Schuurman!

Johan en Noor zijn Schutterskampioen 2019

De dag werd afgesloten met een barbecue.
Al met al werd de versie 2019 van de traditionele ODIK Familiedag een daverend succes, met dank aan de leden van de Activiteitencommissie.