21 sep 2023

ODIK wil tegen OVVO koppositie behouden

Zaterdag begint ons vlaggenschip aan de tweede helft van de zaalcompetitie. Tegenstander is OVVO uit Maarssen.
Deze ploeg heeft vorige week knap gewonnen van Pernix, waardoor de rood-witten, na de winst op TZ, nu brutaal de koppositie in de Overgangsklasse C heeft genomen.
Thuis in de Veluwehal werd OVVO nog weggeveegd met 29-22, dus OVVO is uit op revanche. De blauwe formatie heeft het team wat beter op de rit gekregen. Er staat nu een ploeg met vertrouwen en kwaliteit. Als OVVO nog om het kampioenschap mee wil doen moeten zij winnen van ODIK, anders is het moeilijk haalbaar met 5 punten achterstand.
ODIK gaat er alles aan doen om de knap behaalde koppositie te verdedigen. De sterke ploeg van Hugo van Woudenberg laat de afgelopen weken strijd, beleving en mooie ontwikkelingen zien en is klaar voor het tweede duel tegen OVVO. We hopen dat a.s. zaterdag veel Odikkers af reizen naar Maarssen. Want ons eerste team kan de steun van de supporters goed gebruiken.
ODIK 2 speelt zaterdag eveneens tegen OVVO. Het tweede team van OVVO staat op een 3e plek en heeft 4 punten meer dan ODIK 2. Bij winst doet ODIK 2 goede zaken. Een vermoedelijke lastige maar leuke wedstrijd!
OVVO 1 – ODIK 1 20:30
OVVO 2 – ODIK 2 18:55